Volg ons via
 
 
 

Fiets van het jaar 2009 - Gazelle in de prijzen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Dit jaar was het weer een fiets van Gazelle die tot Fiets van het Jaar werd gekozen, de Gazelle Chamonix Innergy.

Het is een mooi gestylde, sportief uitziende electrische fiets met trapbekrachtiging. De fiets is gemakkelijk te bedienen door middel van een display en heeft zeven versnellingen. Verder is de fiets geheel naar eigen wens in te stellen.

Ronald ter Braak marketing manager bij Gazelle zegt er het volgende over: "Deze prijzen sterken ons opnieuw in onze keuze om te blijven investeren in kwaliteit en om als A-merk innovatieve en onderscheidende fietsen te introduceren. We waren dit jaar zelfs met twee modellen genomineerd voor deze titel, waarbij beide modellen in de prijzen zijn gevallen. Het maakt ons des te trotser dat zowel een vak- als een publieksjury de fietsen beoordeelt. Meteen al de hoofdprijs voor de Chamonix Innergy, terwijl wij pas zeer kort meespelen in het ‘topzware’ elektrische fietsveld, en óók nog in het introductiejaar, dat is geweldig!”

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2777
Categorie: 
Fietsnieuws
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
electrische fiets