Volg ons via
 
 
 

Welk fietszadel is voor mij geschikt

Zadelpijn | Een goed zittend fietszadel van groot belang

De doortrapte fietser die vaak een behoorlijk tochtje aflegt wil ook nog graag een lekkere loung-zit op zijn fiets. Hoewel er een grote keus bestaat in fietszadels kiest hij vaak voor een Lepper. Een goed fietszadel wat lekker zit en niet broeierig wordt. Vaak is dat wel een nadeel van een gelzadel. Een echt leren zadel had altijd als nadeel dat het gaat zakken als het nat is. Daar heeft de fabrikant nu ook een oplossing voor bedacht.

De fabrikant is nu begonnen met de productie van de Lounger. Volgens hen een revolutionaire vinding. Het zadel bestaat uit verschillende lagen, kernleer, latexschuim en vrijwel weerbestendig leer. Het zadel is verkrijgbaar in vier verschillende versies, een smal sportmodel, een breed model, eentje die extra veert en last but not least ook nog een prostaatvriendelijk gezondheidszadel. Nu wordt ook de wat langere fietstocht een tocht zonder zadelpijn.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 5833
Categorie: 
Fietsnieuws
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
zadelpijn, racefiets, fietszadels, nooit meer zadelpijn, fietsen, zadelpijn voorkomen