Volg ons via
 
 
 

Fiets4daagse Alkmaar

Fietsvierdaagse Alkmaar | De zomer is de mooiste periode om van Alkmaar en haar omgeving te genieten

De Fiets4Daagse Alkmaar is een evenement van Stichting Sportevenementen Le Champion. Als vervolg op Fiets4Daagse Schoorl die bijna 30 jaar op de kalender van Le Champion heeft gestaan, is de Fiets4Daagse Alkmaar een vierdaagse in een nieuw jasje. Tijdens de Fiets4Daagse Alkmaar geniet je van al het moois dat de rijke omgeving van Alkmaar te bieden heeft. Alkmaar heeft een prachtig historisch centrum met een aantal bijzondere musea.

Daarnaast ligt Alkmaar dichtbij het strand en de duinen én is de ligging van Alkmaar in het hart van Noord-Holland-Noord een geweldige uitvalsbasis voor heerlijke fietstochten. De zomer is de mooiste periode om van Alkmaar en haar omgeving te genieten. Je kunt kiezen uit drie afstanden: 30, 50 en 80 km. Start en finish zijn bij Sporthal de Meent in Alkmaar.

Op de laatste dag word je feestelijk onthaald in het centrum van Alkmaar. Meer info: Klik Hier


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 14727
Categorie: 
07 Fietsen Juli
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
fietstocht, fiets4daagse, fietstocht plannen, fietsen in nederland, fietsen in de, fietstochten, fietsrouteplanner, fiets routes, fietsroute, route fiets