Volg ons via
 
 
 

21 mei t/m 24 mei 2020 - Betuwse Fietsvierdaagse

Betuwse Fietsvierdaagse | Vier dagen fietsplezier door het Betuws landschap.

34e Betuwse Fietsvierdaagse

Van 21 mei 2020 (Hemelvaartsdag) t/m 24 mei 2020 kunt u genieten van vier dagen fietsplezier in de prachtige Betuwe. Wij hopen dat juist dan de fruitbomen in bloei zullen staan.

Iedere dag kunt u kiezen uit de afstanden 25, 40, 60 of 80 km. Het gebruik van elektrische fietsen is toegestaan. De fietsen kunnen 's nachts bij het startpunt "overnachten".

U komt op de fiets door plaatsen waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan (zoals Ommeren en Lienden), maar ook zult u het prachtige stadje Buren bezoeken, evenals dorpen aan de overzijde van de Waal, zoals Alphen en Beneden-Leeuwen). U zult hiervoor met de nieuwe fietserspont de rivier oversteken.

De mooiste route evenwel gaat langs het riviertje de Linge. Ieder jaar maakt de organisatie nieuwe routes, maar de Lingeroute is al vijftien jaar niet meer veranderd, daar is die te mooi voor.

Meer info:  Klik Hier


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 8582
Categorie: 
05 Fietsen Mei
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
fietstocht, fiets4daagse, betuwse fietsvierdaagse, fietsrouteplanner, fietsen in, fietstocht plannen, fietsen in nederland