Volg ons via
 
 
 

Fietsvierdaagse Venray

Fietsvierdaagse Venray | In Venray krijgen fietsers en wandelaars alle ruimte.

De met drie NTFU sterren gewaardeerde Fietsvierdaagse Venray voert u via uitgepijlde routes door het vlakke Noord-Limburgs en Brabantse Peelgebied en ons buurland Duitsland. Dit jaar zijn onze routes voor een zeer groot gedeelte vernieuwd. 

Als we een tip van onze toch al transparante sluier op mogen lichten dan komen de volgende bezienswaardigheden tevoorschijn; racecircuit, testrit, stockcar, devotie, vliegveld, Toon Kortooms, turf, blotevoetenpad, ophaalbruggen, Niers, oude spoorweg, Duitsland, kaarsje, Irrland, maislabyrint, Maas, paarden en Brabant. Dit alles tussen adembenemende landschappen. Waar we het over hebben? Over de Fietsvierdaagse Venray. 

De Fietsvierdaagse Venray is geen wedstrijd maar een gezellig samenzijn van fietsliefhebbers en geschikt voor alle leeftijden. En er is veel meer dan alleen fietsen, namelijk veel bezienswaardigheden en veel entertainment op de diverse rustplaatsen.

Samengevat meer dan voldoende redenen om u in te schrijven voor ons evenement. Wij hopen u te ontmoeten op de fietsvierdaagse in Venray.

Geïnteresseerd?  Kijk op Klik Hier


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 8722
Categorie: 
07 Fietsen Juli
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
fiets4daagse venray, fietsvierdaagse venray, fietsen, fietstocht plannen, fietsknooppunten