Volg ons via
 
 
 

6 t/m 9 juli 2020 - 21e Lauwersland Fietsvierdaagse

Lauwersland Fietsvierdaagse | Afwisselende routes door de mooie omgeving welke Friesland, Groningen en Drenthe kent.

Van maandag 6 t/m donderdag 9 juli 2020 organiseren wij voor de 21e keer de Lauwersland Fietsvierdaagse, een evenement dat door de vele deelnemers wordt gewaardeerd om haar afwisselende routes door de mooie omgeving welke Friesland, Groningen en Drenthe kent.

De routes voeren over de mooiste fietspaden en door de mooiste gebieden. Vanaf vorig jaar is de vierdaagse ingekort van 5 naar 4 dagen, van maandag tot en met donderdag. We trachten er ieder jaar 4 afwisselende routes van te maken waarbij iedere route de kenmerken van het landschap laat zien. Dit jaar gaan de routes door het Lauwersmeer, het Groninger Hogeland, geheel rondom Burum en richting het Bergumermeer, waarbij de Leijen ook niet wordt vergeten.

De te fietsen afstanden zijn 35 of 70 km, waarbij voor de deelnemers welke bekend zijn in de directe omgeving de mogelijkheid bestaat om de 2e lus (= 35 km) te fietsen. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met onderstaande contactpersonen.

De routes zijn allemaal volledig bepijld en duidelijk beschreven op papier.

Meer info: www.fietsvriendenlauwersland.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 5294
Categorie: 
07 Fietsen Juli
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
lauwersland fietsvierdaagse, fietsen in nederland, fietsen in de, fietstochten, fietsrouteplanner, fiets routes, fietsroute, route fiets