Volg ons via
 
 
 

Drentse Fiets4daagse

Drentse Fiets4daagse | Vier dagen op ontdekkingstocht door de mooiste fietsprovincie van Nederland.

Vier dagen fietsen in het mooiste stukje Nederland!

Wat beweegt ons tijdens de Drentse Fiets4Daagse? Zin in vier dagen fietsen langs mooie routes en genieten van gastvrije ontvangsten en activiteiten onderweg? Dan is de Drentse Fiets4Daagse, het gezelligste fietsevenement van Nederland, nét iets voor u!

De paden op de lanen in…

Vier dagen lang ontdekt u wat de fietsprovincie van Nederland u allemaal voor moois te bieden heeft: bossen, heidevelden, zandverstuivingen, schaapskuddes, prehistorische hunebedden, prachtige brinkdorpen met terrasjes en leuke winkeltjes, (dag)attracties en bezienswaardigheden. Plaatselijke verenigingen organiseren voor de deelnemers van de Fiets 4Daagse verrassende optredens langs de fietsroutes. Kortom, tijdens de Fiets 4Daagse kunt u lekker genieten!

Meer info: Klik Hier


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 20140
Categorie: 
07 Fietsen Juli
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
drentse fietsvierdaagse, fietsvierdaagse drenthe, fietsen in nederland, fietsen in de, fietstochten, fietsrouteplanner, fiets routes, fietsroute, route fiets