Volg ons via
 
 
 

Fietsen in Istrie

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

"Hartelijk welkom in Istrië,

Gelegen aan de Jadran vlakbij de Alpen, voor Midden-Europa het dichst bij bij de Middellandse Zee gelegen. Deze miniatuur-wereld in de vorm van een hart en het grootste schiereiland van de Adriatische Zee waar de 45ste paralel over loopt en vooral de nadruk legt op de idylle van de geografische ligging - die met de vier, volgens de regels geordende jaargetijden, een weelderig groen voorjaar en de veelkleurigheid tijdens de herfst, een aangename zomer en een milde winter... het ideale land voor fietsers het gehele jaar door.

Welkom in Istrië, het land van de schitterend uitgedachte fietsroutes. Een echt spinnenweb, een wirwar van wegen, straten en weggetjes – een niet te weerstane uitdaging voor fietsliefhebbers.
In Istrië zegt men: "Alleen verstand en wegen kennen géén einde". Hier vindt iedereen zijn eigen route, van veeleisende sporters tot amateurs, families, kinderen en mensen van middelbare leeftijd. En iedere route heeft zijn eigen verhaal, eigen bron en eigen monding.

De natuur heeft dit kleine gebied een rijkelijke verscheidenheid geschonken, verschillende landschappen wisselen zich af: dalen, bergen, zee, riviertjes, bossen, zandvlakten, rotsen… een bijzondere wijdse uitdaging is ons bergachtige Cicarija, alsook de beschermde natuurparken. Istrië is een uitzonderlijk bevolkt gebied, met veel kleine steden, maar ook verlaten dorpen, eenzame kerkjes, klokkentorens, oude kastelen, uitzichtspunten…

Vergewist u zichzelf, ontdek de geheimen en sprookjes van Istrië – veel plezier tijdens het fietsen!"  Meer info op www.bike-istra.com

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3771
Categorie: 
Fietsnieuws
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
Kroatie, fietsvakantie