Volg ons via
 
 
 

Mountainbike voor 50-plus

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Bent u op zoek naar een uitje met uw familie, vrienden, kennissen of vereniging? Lijkt het u leuk om daarbij eens kennis te maken met het mountainbiken?
Misschien is dit een leuk idee:
 
Wij verzorgen mountainbiketochten op de Veluwe. Hierbij staat gezelligheid en sportief samen bezig zijn voorop! Speciaal voor groepen vanaf 5 personen die eens een dagje helemaal wat anders willen doen: Een mountainbiketocht door de afwisselende natuur, tussen Apeldoorn en Kootwijk. Op de website leest u hoe het basisprogramma er uit ziet.
 
Dit kan worden aangevuld met een museumbezoek, wild kijken, barbecue en overnachting voorafgaand aan de tocht, diner na afloop, bezoek aan subtropisch zwembad en/of sauna, u zegt het maar. Er is van alles mogelijk. Dit kan natuurlijk het gehele jaar door, hoewel het weer nu hiervoor niet zo geschikt is. Maar mischien een goed voornemen voor in het nieuwe jaar?  Meer info op: www.mountainbikeadventures.nl

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1996
Categorie: 
Fietsnieuws
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
fietstocht, mountainbiken, 50