Volg ons via
 
 
 

Online fietsaccu-service voor ANWB leden

Reviseren van een fietsaccu wordt afgeraden. ANWB heeft een fietsaccu-service voor leden

Leden van de ANWB kunnen nu gebruik maken van de nieuwe fietsaccu-service van de ANWB. De bond is van mening dat de hoge aanschafprijs van een vervangende fietsaccu het fietsplezier van zijn leden in de weg staat. Ook vindt men dat er veel onduidelijkheid en onzekerheid bestaat over de kwaliteit van de aangeboden fietsaccu's. 

Reviseren fietsaccu wordt afgeraden

De prijzen van een vervangende fietsaccu lopen uiteen van gemiddeld 551 euro tot wel 949 euro. Daarom wordt door de consument vaak gekozen voor het reviseren van de accu. Dit wordt door de ANWB echter uit veiligheidsoverwegingen afgeraden. Het gevaar van een in brand geraakte accu is behoorlijk groot. Voorts moet een elektrische fiets worden voorzien van een goed functionerende accu, wil je echt plezier beleven aan je e-bike.

Accu gemakkelijk zelf monteren

De accu's die worden geleverd door de ANWB zijn eenvoudig te monteren. De consument heeft keus uit twintig types accu's waarmee 30 procent, van alle verkochte elektrische fietsen tot 2015 kunnen worden bediend. De prijs ligt gemiddeld 15% lager dan de adviesprijs. Afhankelijk van welk type accu kan het voordeel oplopen tot 100 euro per accu. Daarnaast krijgt men uitgebreide informatie en tips om de accu in een optimale conditie te houden. De ANWB wil in de komende tijd het aanbod aan accu's verder uitbreiden.

Van de inmiddels 2,3 miljoen e-bikes die ons land telt zijn er 1,3 miljoen in bezit van ANWB-leden

Meer informatie op www.anwb.nl/fietsaccu-kopen     
(foto (c) ANWB)


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1817
Categorie: 
E-bike's - Elektrische fietsen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
fietsaccu opladen, fietsaccu anwb, goedkope fiets accu, fiets accu 36v