Volg ons via
 
 
 

Fiets en e-bike van het Jaar 2019

Bekendmaking Fiets- en E-bike van het Jaar 2019

De moderne en eigentijdse Cortina Common is uitgeroepen tot Fiets van het Jaar 2019. Naast deze hoofdtitel zijn er nog meer awards vergeven in deze verkiezing. In de categorie E-bike van het Jaar 2019 ging het M8B model van Sparta er met de prijs vandoor. De Specialized VADO MEN 6.0. werd gekozen tot beste fiets in de categorie Speed E-Bike van het Jaar 2019. De racefiets Cervélo S3 Disc Ultegra won in de categorie Racefiets. In de categorie Mountainbike van het Jaar 2019 won de Specialized EPIC MEN EXPERT CARBON EVO 29 de titel. 

De awards werden uitgereikt tijdens de opening van de fietsbeurzen Bike Motion en E-bike Xperience door de voorzitter van de RAI Vereniging Steven van Eijck en tweede kamerlid Rutger Schonis. Deze festiviteiten vonden plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. 

De Fiets van het Jaar-verkiezing werd alweer voor de 32ste keer gehouden. Het is gericht op consumenten en media om ze op de hoogte te houden van de ontwikkelingen op fietsgebied. Ze maken kennis met noviteiten, slimmigheden die de ontwerpers bedacht hebben om het koperspubliek aan te spreken. De jury kijkt onder andere naar innovatie, veiligheid, afwerking, rijgedrag en prijs-kwaliteitverhouding op het gebied van fietsen. En zoals het een echte awardshow betaamt wordt er ook gekeken naar de x-factor van de fiets.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1778
Categorie: 
Fietsnieuws
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
fiets van het jaar 2019, e bike van het jaar 2019, fiets en wandelbeurs