Volg ons via
 
 
 

All Inclusive Fietsweek Arrangement

All Inclusive Fietsweek Arrangement

In de omgeving van Allurepark de Lucht kunt u heerlijk fietsen. U kunt meedoen aan onze All Inclusive Fietskampeerweek. Dit is 7 nachten kamperen op ons mooie park, heerlijk dineren bij De Gasterij en 4 dagen prachtige routes fietsen. 

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag fietst u tochten van 40 of 60 km tussen de bossen en weilanden aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug en op de Veluwe. De andere dagen kunt u vrij invullen. Tijdens de fietsdagen krijgt een lunchpakketje mee. Mee fietsen is op eigen risico.

U komt tijdens de fietsweek kamperen met uw eigen caravan, camper, vouwwagen of tent en verblijft op ons kampeerveld. Dit is inclusief elektra, tv-aansluiting, wifi, gebruik van het zwembad, tennisbaan, jeu de boule baan, fitnessapparaten en overheidsheffingen.

Tijdens de fietsweek kunt u van zaterdag t/m donderdagavond genieten van een heerlijke 3 gangen menu bij de Gasterij. U krijgt daarbij 1 consumptie p.p. Vrijdagavond is er een BBQ met livemuziek. Maandagavond is er Klaverjassen of Jokeren en woensdagavond Bingo.

Heeft u geen eigen kampeermiddel, maar wilt u wel graag mee fietsen dan hebben wij ook de mogelijkheid om
een chalet te huren. Informeer dan naar de verhuur mogelijkheden! 

Week 1
04 mei t/m 11 mei 2019
Week 2
10 aug. t/m 17 aug. 2019

Wilt u alleen de Fiets4daagse meefietsen dan kan dit ook.

Kijk voor meer informatie op www.delucht.com (kamperen)


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Inge Valstar
Hits: 209
Categorie: 
05 Fietsen Mei
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
fiets4daagse 2019, fietsroute downloaden, fietsvierdaagse, fiets kamperen, kampeerweek, fietsroutes, fiets meerdaagse, fiets camping, fietsroute utrechtse heuvelrug, fietstocht veluwe