Volg ons via
 
 
 

Fietsen populair in vakantietijd

Steeds vaker fietsvakantie in ons land door Nederlanders en buitenlanders

Dat het maken van een mooie fietstocht in de vakantiemaanden steeds populairder is, blijkt wel uit de cijfers die Gazelle bekend heeft gemaakt. Vanaf ongeveer april tot september worden er maar liefst meer dan 1 miljoen fietsvakanties ondernomen in ons land. Hoewel het grootste deel hiervan Nederlanders zijn die een fietsvakantie in eigen land maken zijn er ook veel toeristen uit het buitenland die naar ons land komen voor een fietsvakantie. Van de meer dan 14.5 miljoen vakanties in ons land wordt meer dan 4 miljoen keer de fiets gepakt.

De 85 hotels van Fletcher hebben hier goed op ingespeeld door hun fietspark bijna geheel te vernieuwen. Inmiddels zijn de unieke 3- en 4-sterren hotels voorzien van 800 nieuwe Gazelle-fietsen en Gazelle e-bikes. Veel van de Fletcher-hotels zijn gelegen op de mooiste plekjes in ons land. Een fietstocht maken langs onze mooie kust, op de Veluwe, Zuid-Limburg of in Drenthe kan dan ook heel goed vanuit deze hotels. Naar verwachting wordt het aanbod van fietsen voor de verhuur in de naaste toekomst verder uitgebreid.

Bron: Gazelle


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 706
Categorie: 
Fietsnieuws
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
fietsvakantie nederland bagagevervoer, fietsvakantie nederland route, fietsvakantie nederland zeeland