Volg ons via
 
 
 

8 aug 2020 - Fruitteelt fietsroute

Fruitteelt Fietsroute | Het vernieuwde Fruitteeltmuseum gaat er fris en fruitig tegenaan!

Het vernieuwde Fruitteeltmuseum gaat er fris en fruitig tegenaan! Dit is de kans om het museum te bezoeken én een leuke fietstocht te maken voor dezelfde prijs. Traditiegetrouw kan er gefietst worden met het Fruitteeltmuseum, dit jaar een iets andere route als vorig jaar, deze keer komen we in Kattendijke. Door de medewerking van diverse fruittelers zijn we erin geslaagd weer een mooie route samen te stellen.

Op zaterdag 8 augustus kan er gestart worden vanuit het Fruitteeltmuseum voor een fietstocht in en rond Kapelle van 35 kilometer. 

Tijdens de route zijn er 10 stops, waar iets te beleven valt. De route is zeer gevarieerd, zo fietsen we langs het water en natuurlijk de boomgaarden. Diverse bevriende fruittelers openen die dag hun bedrijf voor bezoekers en kunnen u enthousiast vertellen over het werk wat zij doen en de machines die zij daarvoor gebruiken. 

Natuurlijk is er ook aandacht voor de inwendige mens en is er op sommige punten een hapje en een drankje. Daarnaast is er aandacht voor oude ambachten en diverse andere demonstraties. Zie ook www.fruitteeltmuseum.nl

Informatie, Het Fruitteeltmuseum, Annie M.G.Schmidtsingel 1, 4421 TA Kapelle


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 767
Categorie: 
08 Fietsen Augustus
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
fietsen kapelle, fietsroute zeeland, fietsroute fruitteeltmuseum