Volg ons via
 
 
 

Fiets en E-bike van het Jaar 2018

Bekendmaking winnaars Fiets en E-bike van het Jaar 2018

De RAI vereniging heeft tijdens de opening van de Fiets en Wandelbeurs welke samenvalt met de E-bike Xperience en Bike Motion in de Jaarbeurs de winaars bekend gemaakt van de Fiets van het Jaar verkiezingen.

Fiets van het Jaar 2018

De titel Fiets van het Jaar 2018 is gewonnen door Gazelle met de CityGo C3. Deze eigentijdse fiets heeft een sterk frame en is bij uitstek geschikt voor gebruik in de stad. Geïntegreerde verlichting zorgt ervoor dat je als fietser, ook in het donker goed zichtbaar bent. Een juiste zithouding kan verkregen worden door de verstelbare stuurpen. Een gesloten kettingkast en de rollerbrake remmen zorgen evoor dat de fiets niet veel onderhoud nodig heeft. Een insteekketting wordt meegeleverd en kan eenvoudig worden opgborgen in de speciale case op het frame. De fiets leverbaar in modieuze kleuren is verkrijgbaar vanaf ongeveer 630 eur

E-bike van het Jaar 2018

De titel E-bike van het Jaar 2018 gaat naar de Sparta R5Te. Deze e-bike staat garant voor comfortabel fietsen, ook bij langere fietstochten. De e-bike is voorzien van onderhoudsvrije belt-drive en er is veel aandacht besteed aan veiligheid. Geïntegreerde versnellingen in de motor en de dikkere banden zorgen voor extra comfortabele rijeigenschappen. De verkoopprijs ligt rond de 2100 euro.

De Klever X Speed is verkozen tot Speed E-bike van het Jaar. De Specialized Tarmac S-Works kreeg de titel Racefiets van het Jaar en de titel MTB van het Jaar gaat naar Trek Top Fuel 9.8 SL.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
1 reactie(s)
Borgerder
Geplaatst op 12-05-2018 om 11:19

Het bericht "Winnaar fiets van het jaar" heeft weinig waarde als alleen de nrs 1 worden genoemd zonder verdere vermelding van wat er verder op de markt te koop is.
Ook het ontbreken van diverse details zoals accuprestaties of aantal versnellingen en comfort is volgens mij kenmerkend voor bladvulling zonder meerwaarde.

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1388
Categorie: 
Fietsnieuws
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
fiets van het jaar 2018, fiets van het jaar verkiezing, e bike van het jaar 2018