Volg ons via
 
 
 

10 t/m 13 mei 2018 - Hemelvaart Fiets4daagse Delden

Hemelvaart Fiets4daagse Delden | Fietsroutes door het mooie Twentse landschap

Vier dagen fietsplezier in de prachtige omgeving van de gemeente Hof van Twente tijdens deze fietsvierdaagse. Geniet van het mooie Twentse coulisselandschap en de gemoedelijke sfeer.

Van donderdag 10 mei tot en met zondag 13 mei vindt de jaarlijkse Hemelvaart Fiets4daagse Delden weer plaats. Vanuit heel Nederland komen fietsliefhebbers naar het historische stadje Delden om deel te nemen aan dit bijzondere evenement. Elke dag is er een afwisselende themaroute van ca. 30 en 50 km. Het mooie Twentse landschap biedt een afwisselende natuur met prachtige natuurgebieden en rustieke landgoederen. Karakteristiek zijn de vele houtwallen, de glooiende essen en natuurlijk de bossen, heidevelden en de beken. Onderweg fietst u langs interessante bezienswaardigheden zoals musea, molens en kastelen en er is genoeg tijd om even af te stappen en te genieten van al dat moois.

Zaterdagmiddag wordt er onder alle deelnemers een verloting gehouden.

Op Hemelvaartsdag is de startlocatie bij de Rabobank, Langestraat 61, Delden. De andere dagen bij VVV Delden, Langestraat 29 in Delden. Er kan gestart worden tussen 09.00 en 12.00 uur; de stempelposten zijn geopend tot 17.00 uur.

Voorinschrijving
Tot 26 april 2018 kun je je inschrijven tegen een voordelig tarief! De prijs per persoon is dan € 8,50 en gezinnen betalen € 20,- per kaart.
Meer nfo: www.hofvantwenteinfo.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 277
Categorie: 
05 Fietsen Mei
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
fietsvierdaagse delden, fietsroute delden, fietsen in delden, fietsknooppunten delden