Volg ons via
 
 
 

12 aug 2017 - Fruitteeltroute

Dit jaar kan er gefietst worden met het Fruitteeltmuseum, we gaan zelfs over de gemeentegrenzen heen !

Dit jaar kan er gefietst worden met het Fruitteeltmuseum, we  gaan zelfs over de gemeentegrenzen heen ! De route gaat ook door Kloetinge, waar we een stop hebben op het Marktveld bij het Koetshuis van de familie Lenshoek. Dat is niet het enige unieke van de route in 2017… De eerste stop is bij DLF in Kapelle. Heeft u altijd al willen weten wat er achter de hekken van dit bedrijf gebeurd is dit uw kans !

Op zaterdag 12 augustus kan er tussen 9.00 uur en 12.00 uur gestart worden vanuit het Fruitteeltmuseum voor een fietstocht in en rond Kapelle van 35 kilometer. Kosten € 6,00 p.p. Gezin met 2 kinderen € 12,00. Incl. museumbezoek. 

Tijdens de route zijn er 10 stops, waar iets te beleven valt. De route is zeer gevarieerd, zo fietsen we langs natuurgebied, water en natuurlijk de boomgaarden. Diverse bevriende fruittelers openen die dag hun bedrijf voor bezoekers en kunnen u enthousiast vertellen over het werk wat zij doen en de machines die zij daarvoor gebruiken. Natuurlijk is er ook aandacht voor de inwendige mens en is er op sommige punten een hapje en een drankje. 

Het Fruitteeltmuseum zelf zal ook op een van de stops haar activiteiten door het jaar heen aan de fietsers laten zien. Daarnaast is er aandacht voor oude ambachten en diverse andere demonstraties. info@fruitteeltmuseum.nl of tel: 0113-344904 tijdens de openingsuren op dinsdag- t/m zaterdagmiddag. 

Zie ook: www.fruitteeltmuseum.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 227
Categorie: 
08 Fietsen Augustus
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
fruitteeltmuseum, fietstocht fruitteeltmuseum, fietsroute kapelle