Volg ons via
 
 
 

28 sept 2019 - 7e Fietsmolentocht 

De Fietsmolentocht is inmiddels een echte traditie geworden

Op zaterdag 28 september organiseren de Rotary Clubs Alblasserwaard en Kinderdijk voor de zevende keer de Fietsmolentocht. 

Dit jaar fietsen we tégen dementie en vóór de oprichting van het Odensehuis Papendrecht. Dat is het goede doel van deze editie. 

Een Odensehuis is een informatie-, advies- en ontmoetingsplek voor mensen met (beginnende) dementie, mantelzorgers en hun familie en vrienden. Er is ruimte voor ontmoeting, ondersteuning, activiteiten en advies. Een Odensehuis biedt een stem aan mensen met dementie en de mantelzorgers. Het is een veilige plek naast hun eigen woonomgeving waar ze zich’ thuis’ kunnen voelen. De Informatievoorziening is bestemd voor een brede groep geïnteresseerden.

Aanmelden en meer informatie vinden over de route, tijden en bijzondere activiteiten onderweg kan via www.fietsmolentocht.nl. 

Over Rotary Clubs Alblasserwaard en Kinderdijk
Rotary Alblasserwaard en Kinderdijk zijn clubs waarvan de leden met elkaar onderdeel uitmaken van een wereldwijd netwerk van mensen die graag iets terug willen doen voor de samenleving vanuit hun professie, kennis, ervaring of betrokkenheid bij die samenleving. De Fietsmolentocht is één van de activiteiten. 

Jacqueline van den Bergen
06-22448435
www.vrouwendiebouwen.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1272
Categorie: 
09 Fietsen September
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
fietsmolentocht, fietsroute kinderdijk, fietsroute alblasserwaard