Volg ons via
 
 
 

Nieuwe complete Fietsnetwerk App 

Nieuwe Fietsnetwerk App geeft ook bezienswaardigheden en horecagelegenheden weer

De nieuwe Fietsnetwerk App is een uitkomst voor fietsers. Jaarlijks stappen duizenden Nederlanders op de fiets voor het maken van een mooie dagtocht. Veelal gebeurt dit door het volgen van de knooppunten. Door de nummers van de knooppunten te volgen kan men altijd een mooie route uitkiezen. Nadeel ervan was tot nu toe, dat de routes vaak niet langs bezienswaardigheden en horecagelegenheden kwam. De meeste fietsers vinden dit, volgens onderzoek van de ANWB erg jammer.

Daar is nu verandering in gekomen met de komst van de Fietsnetwerk App. Deze geeft ongeveer 30 meter voordat men bij een fietsknooppunt arriveert ook informatie over bezienswaardigheden en horecagelegenheden die men nadert. Ook eventuele aanbiedingen van lokale ondernemers worden weergegeven.

Het bestand van de Fietsnetwerk App telt zo'n 2200 afstapmomenten. Wanneer de fietsers bij een afstapmoment arriveren krijgt men een welkomstbericht, informatie over de locatie en een leuke aanbieding.

De Fietsnetwerk App is gratis te downloaden voor Android en IOS. Meer informatie over de app is te vinden op www.fietsnetwerk.nl/fiets-app/


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1206
Categorie: 
Fietsroutes
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
fietsnetwerk app, beste fiets app, fietsknoop app, fietsroute uitstippelen app