Volg ons via
 
 
 

Elektrische fiets wordt steeds hipper

Elektrische fiets blijft zeer gewild vervoermiddel.

Uit cijfers van het GfK Retail and Technology blijkt dat de populariteit van de elektrische fiets enorm groot is. Jarenlang waren de oer-Hollandse en de Oma-fietsen erg gewild maar door de komst van de elektrische fiets, zijn deze iets minder populair geworden.

Voor een elektrische fiets moet ten opzichte van de stadsfiets flink meer in de buidel worden getast, maar dat hebben we er, zo blijkt, graag voor over. De prijs van een stadsfiets schommelt rond de 700 euro, voor een gemiddelde goede elektrische fiets wordt al snel drie keer zoveel betaald.

Vergeleken met de allereerste elektrische fietsen worden deze steeds meer aan de wensen van de consument aangepast. In het begin waren de accu's nog volop aanwezig maar tegenwoordig zijn deze zo slim weggewerkt dat je ze bijna niet meer ziet. Ook de kleuren van de leverbare modellen gaan met de tijd mee zodat de elektrische fiets, ook een hippe fiets is geworden.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1069
Categorie: 
E-bike's - Elektrische fietsen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
elektrische fiets test, elektrische fiets merken, elektrische fiets goedkoop