Volg ons via
 
 
 

23 okt 2016 - Fiets mee met Team LottoNL-Jumbo

Toertocht te combineren is met een bezoek aan Bike MOTION Benelux en de Team LottoNL-Jumbo fandag. 

23 okt - Fiets mee met Team LottoNL-Jumbo tijdens Bike MOTION Benelux 2016

Deelnemers kunnen kiezen tussen twee afstanden, 65 km of 110 km. Uiteraard rijden de echte ploegleidersauto’s mee in de toertocht om deelnemers die gestrand zijn op te pikken. De start en finish zijn bij de Jaarbeurs in Utrecht. Douchegelegenheid, gratis bewaakte fietsenstalling en garderobe zijn allemaal aanwezig. Het grote voordeel is dat de toertocht te combineren is met een bezoek aan Bike MOTION Benelux en de Team LottoNL-Jumbo fandag. 

Deze tocht is onderdeel van de officiële jaarlijkse Team LottoNL-Jumbo fandag. Fans kunnen zich voorbereiden op een dag boordevol activiteiten zoals presentaties, workshops en een meet & greet met de renners en de staf van de ploeg. 

Deelnemen
Meer informatie over de toertocht en fandag is hier te vinden. De inschrijving is inmiddels geopend. Deelname aan de toertocht kost 32,50 euro. Bij dit bedrag is toegang tot Bike MOTION Benelux 2016 op zondag 23 oktober inbegrepen, een bezoek aan de fandag én een gratis wielershirt en Team LottoNL-Jumbo bidon. Op de rustpunten van de tocht wordt eten en drinken aangeboden en na de tocht kan iedere deelnemer zich laten masseren door de verzorgers van het team. Bezoek aan de fandag is gratis.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 319
Categorie: 
10 Fietsen Oktober
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
bike motion, fietstocht plannen, fietstocht team lotto