Volg ons via
 
 
 

Fietstocht in Vietnam voor Plan Nederland

Voor Plan Nederland fietst onze ambassadeur Daphne Bunskoek samen met 25 vrouwen een tocht van 300 kilometer door Vietnam

Voor Plan Nederland fietst onze ambassadeur Daphne Bunskoek samen met 25 vrouwen in februari een tocht van 300 kilometer door Vietnam. De groep dames uit heel Nederland (leeftijd variërend van 26 tot maar liefst 77  jaar) fietsen van Dong Ha naar Hue City langs rijstvelden, prachtige kustwegen en traditionele dorpjes. Maar ze bezoeken ook een aantal projecten van Plan, omdat zij per persoon minstens 3000 euro hebben ingezameld voor de projecten van Plan in Vietnam. 

Zij hebben de afgelopen maanden zelf manieren bedacht om dit bedrag in te zamelen. Een van de deelnemers Betsy uit Gelderland is 77 jaar. Ze is al jaren sponsor van een kind van Plan en wilde zich nu op een andere manier inzetten en de kans krijgen om een sponsorkind te ontmoeten. Inmiddels heeft zij al 5405 euro ingezameld.

Met de opbrengst zorgt Plan er voor dat kinderen in Vietnam toegang hebben tot onderwijs, gezonde voeding en veilig drinkwater. Deelnemers ontmoeten de kinderen, hun familie en anderen in het dorp en zien dus met eigen ogen waar hun geld aan besteed wordt. Wij zijn bijzonder trots op alle deelnemers.

50plusplein houd u op de hoogte over het verloop van de fietstocht. - Klik Hier

Plan Nederland
www.plannederland.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2264
Categorie: 
Fietsnieuws
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
plan nederland, fietstocht vietnam, sponsorkind, vietnam