Dark Mode On / Off

Mergelheuvelland 2-Daagse

Fiets 4 daagse Wolvega

Mergelheuvelland 2-Daagse | Elk jaar proberen we onze mooiste fietsbelevenissen in enkele spectaculaire routes samen te vatten.

Mergelheuvelland 2-Daagse

De toertochten van de Mergelheuvelland 2-daagse (Mh2d) kenmerken zich door maar een ding: het fietsplezier dat wij elke week in onze omgeving weer ervaren, uitstralen naar de deelnemers! Elk jaar proberen we onze mooiste fietsbelevenissen in enkele spectaculaire routes samen te vatten.

Wij willen u als deelnemer optimaal laten meegenieten van ons mooie landschap en de Bourgondische sfeer. Om de overlast voor onze woonomgeving te beperken en deelnemers maximaal te spreiden, fietst men op zaterdag en op zondag in een ander gedeelte van het Limburgse land en de Voerstreek. Daarbij houden we ons aan de regels en overigens terechte eisen die gemeentes ons stellen voor het verkrijgen van de voor ons evenement noodzakelijke vergunningen. Daartoe moeten we aan de routes soms concessies doen, maar dan nog blijft er voldoende over om veel moois te blijven bieden.

Meer info: Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.