Volg ons via
 
 
 

19 en 20 sept 2020 - 2bike4alzheimer sponsortocht

De 2bike4alzheimer sponsortocht wordt in estafette in ruim 24 uur gereden

Fiets mee met 2bike4alzheimer

Houd jij van fietsen? Dan is 2bike4alzheimer iets voor jou! 2bike4alzheimer is een 400 kilometer non-stop estafette fietstocht. Samen met je team zit je 24 uur in het zadel en fietsen jullie in het weekend van 19 en 20 september vijf etappes van 80 kilometer rondom Amersfoort. De tocht wordt in teamverband gefietst, waardoor dit event ideaal is om samen met je familie, vrienden, of collega’s aan mee te doen! 

Met 2bike4alzheimer vragen we aandacht voor dementie. Veel deelnemers zijn persoonlijk betrokken bij de ziekte. Een partner of ouder met dementie. Ervaring met de gevolgen van dementie vanuit het (vrijwilligers)werk. Maar ook als je geen directe betrokkenheid hebt met de ziekte, maar dementie in de toekomst wilt voorkomen of genezen kan je meedoen aan 2bike4alzheimer.

Uniek aan 2bike4alzheimer is de bijzondere ‘Vergeet-mij-niet route’. De vijf fietslussen van 80 kilometer vormen op de kaart een vergeet-mij-nietje. Door deze route te fietsen laten we zien dat we mensen met dementie en hun naasten niet vergeten. Tegelijkertijd draag je bij aan de bewustwording rondom de ziekte en de hoop op een oplossing. Ga jij de uitdaging aan en fiets jij voor jouw naasten -of voor alle andere mensen met dementie- deze unieke Vergeet-mij-niet tocht?   

Meer weten?
Kijk op www.2bike4alzheimer.nl.  Je kunt je daar ook meteen opgeven.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3642
Categorie: 
09 Fietsen September
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
alzheimer, sponsor fietstocht, fietstocht plannen, fietsevenement, fietsen