Volg ons via
 
 
 

Een fietsvakantie in Nederland?

Van alle Europese landen zitten Nederlanders het meest op de fiets.

Van alle Europese landen zitten Nederlanders het meest op de fiets. Van jongs af aan worden we op de fiets naar school gebracht tot we zelf groot genoeg zijn om te fietsen en vervolgens zullen we zelf ons geluk gaan beproeven op de fiets. Voor niet lang niet iedereen is het bekend, maar Nederland herbergt vele bijzondere fietsroutes. Samen fietsen is leuker daarom in dit artikel een aantal bijzondere fietsroutes in Nederland die je samen met een vriend(in) of partner kan uitproberen.

Eendaagse fietsvakantie

Vooraf is het belangrijk om te bepalen of u liever een eendaagse of meerdaagse fietsvakantie wilt. Bij een meerdaagse fietsvakantie is het een goed idee om eerst de route uit te stippelen en om de dag (of twee dagen) een nieuw verblijf uit te kiezen. Zodoende geniet u optimaal van uw fietsvakantie. Wist u dat Nederland over heuvels beschikt? Het Limburgse landschap kent vele groepsaccommodaties waar u heerlijk kunt ontspannen na een lange fietstocht. Echt een aanrader!

Een comfortabele fiets

Tijdens een fietsvakantie is het belangrijk dat u een comfortabele fiets koopt. Een fiets online kopen is eenvoudig en biedt u teven vele voordelen ten opzichte van de lokale fietsenwinkel. Niet alleen is het makkelijk om snel een aanbod op prijs te filteren, ook de leveringsvoorwaarden zijn vaak aantrekkelijk. Een comfortabele fiets hoeft niet per sé heel duur te zijn. Aan een ‘simpele’ omafiets van Fietsenopfietsen.nl heeft u ook meer dan genoeg. Tijdens een fietsvakantie is het belangrijk om een comfortabel zadel te hebben en op eigen tempo te fietsen. Dan komt het helemaal goed!

LF-arrangementen

LF staat voor netwerk Landelijke fietsroutes. De LF-routes zijn aanwezig in heel Nederland. Achter de fietsroutes staat de afstand, zodat u in één oogopslag ziet hoe lang u ongeveer aan het fietsen bent. Het luxe van een LF-arrangement is dat alles goed geregeld is en u zich nergens meer druk over hoeft te maken. Het zijn de populaire kant-en-klare fietsvakanties.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 7304
Categorie: 
Fietsnieuws
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
fietsvakantie nederland, fietsvakantie forum, vakantiefietser, omafiets aanbieding, fietsen op fietsen