Volg ons via
 
 
 

Hoge scores drie Batavus modellen in Nationale e-bike test

In de Nationale Telegraaf Fietstest voor e-bikes hebben drie Batavus modellen zeer goede beoordelingen gekregen.

Hoge scores drie Batavus modellen in Nationale e-bike test Telegraaf.

De Monaco E-go® werd als winnaar verkozen in de categorie tot € 2.000,-. De Milano E-go® en Ventoux Easy® kregen vier en vijf sterren.

De Monaco E-go®: winnaar categorie tot €2.000,-

Met de Monaco E-go® kan er gekozen worden uit drie verschillende accu’s: 300Wh, 400Wh of 500Wh. Dat maakt dit model zowel geschikt als elektrische stadsfiets als ook voor recreatieve doeleinden. Wat betreft het oordeel van het panel geeft de fiets blijk van een ‘uitgebreid en goed afleesbaar display’, een ondersteuning die ‘direct start en stopt door gevoelige sensor’ en een ‘goede lage instap’. Daarnaast is de fiets scherp geprijsd: vanaf €1.899,-. Alles bij elkaar zorgt dit ervoor dat deze e-bike als winnaar uit de bus komt. In de maand april krijg je op dit model ook nog eens een gratis accu upgrade van 300Wh naar 400Wh voor extra lang fietsplezier.

De Milano E-go®  en de Ventoux Easy®: 4 en 5 sterren

De Ventoux Easy® komt weliswaar niet als winnaar uit de test, maar krijgt, net als de winnaar, wel vijf sterren qua beoordeling. De Ventoux Easy® heeft dit verdiend door onder andere het ‘fraaie display met veel extra informatie’, de ‘geluidloze motor met de ION-technologie’, en de ‘prima afwerking’. De Milano E-go®, met vier sterren, op zijn beurt door ‘het nieuwe elektrische systeem van Bosch’, wat zorgt voor ondersteuning die onder alle omstandigheden zeer goed is. De conclusie luidt dat het een ‘prima rijdende fiets is met goede remmen en lage instap’. De Milano E-go® is met haar zeer scherpe prijs-kwaliteit en mooie styling een zeer populaire e-bike.

E-bikes winnen aan populariteit én kwaliteit

Elektrische fietsen winnen sterk aan populariteit én kwaliteit in Nederland. Nog slimmere oplossingen en trendy designs zorgen ervoor dat deze categorie fietsen voor een breder publiek interessant wordt. Batavus speelt hierin een grote rol. Op www.batavus.nl/elektrische-fietsen vind je een overzicht van ons aanbod aan e-bikes.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2340
Categorie: 
E-bike's - Elektrische fietsen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
e bike test, batavus ebike, test elektrische fietsen, e bike kopen, ebike test