Volg ons via
 
 
 

Het fietsseizoen kan beginnen….op de Fiets en Wandelbeurs!

Waar kunnen fiets- en wandelliefhebbers zich beter voorbereiden dan op de Fiets en Wandelbeurs op zaterdag 1 en zondag 2 maart in de Amsterdam-RAI?

Het voorjaar lonkt en het fiets- en wandelbloed begint te borrelen. Hadden we vorig jaar nog bar en boze weersomstandigheden. Nu staan de krokussen volop in bloei.

Waar kunnen fiets- en wandelliefhebbers zich beter voorbereiden dan op de Fiets en Wandelbeurs op zaterdag 1 en zondag 2 maart in de Amsterdam-RAI? 

Voor het eerst beslaat de beurs vier in plaats van drie grote hallen in de Amsterdam RAI. Deze vierde hal met ruim honderd extra exposanten staat volledig in het teken van fietsen, e-bikes, fietsonderdelen en -accessoires. Hiermee groeit de beurs in omvang met 12.000 vierkante meter. Naar ruim 30.000 m2. Een blikvanger is ook het vernieuwde indoor-fietsparcours, dat voor het eerst over twee hallen is verspreid. Wie een fiets test, kan door een gang van de ene naar de andere hal rijden.

Alle grote merken zijn aanwezig en het publiek kan de noviteiten zelf testen .

Beloven schitterende beelden te worden van het enthousiaste publiek op de meest uiteenlopende fietsen op het parcours onder een unieke lichtinval in de hal door de nog laagstaande voorjaarszon. Beelden die duidelijk maken dat het publiek er zin in heeft.

Nieuw is het speciale mountainbikeparcours voor de meer sportief ingestelde fietsers. 

Gaat de fietsenverkoop weer aantrekken?

A.S. vrijdag, de dag voor de beurs, maakt de RAI-vereniging afdeling fietsen de fietsverkopen over het jaar 2013 bekend, maar 2013 lijkt nu alweer achterhaald. Vorig jaar stond in het teken van de crisis. Er was angst om geld uit te geven. Bovendien leek er vorig jaar geen einde te komen aan de winter en het slechte weer duurde tot diep in juni. Dit is nu juist de periode waar de fietsenbranche het van moet hebben. De kaarten liggen er nu geheel anders voor. Het vertrouwen in onze economie neemt en het weer ziet er totaal anders uit. 
  • Van dauwtrappen op de Veluwe tot een klimpartij in de Himalaya
  • Ook wandelaars komen volop aan hun trekken, met allerlei demonstaties en praktische workshops, bijvoorbeeld door vereniging de Rugzaklopers.
  • Verder van dauwtrappen op de Veluwe tot een klimpartij in de Himalaya: het is er allemaal op de Fiets en Wandelbeurs. 

Voldoende stof voor een item in de uitzending

De Fiets en Wandelbeurs is een échte belevingsbeurs, waar het publiek voorgeniet van al hun activiteiten in het voorjaar en de zomer. Genoeg voor het schieten van prachtige beelden of het uitzenden van flitsen. Fietsen en wandelen leveren ook voldoende stof op voor een item in de uitzending. 

  • Fiets en Wandelbeurs 1 en 2 maart in de Amsterdam-RAI
  • www.fietsenwandelbeurs.nl

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 5383
Categorie: 
Fietsnieuws
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
fiets en wandelbeurs, fietsbeurs nederland, fietsbeurs rai, wandelbeurs, wandelvakantie, fietsvakantie, elektrische fietsen