Volg ons via
 
 
 

Fietsendrager op wieltjes

Fietsendrager geeft meer gemak en is eenvoudig te monteren

Tijdens de beurs Bike Motion in de Jaarbeurs heeft het merk Cykell een nieuwe, handige fietsendrager gepresenteerd. De fietsendrager 'op wieltjes' kan op eenvoudige wijze worden geopend en weer dicht gevouwen worden waardoor deze erg gemakkelijk is op te bergen. Doordat onder de drager wieltjes zijn geplaatst hoef je bijna niet te tillen en rijd je de fietsendrager tot vlak achter de auto. Het unieke koppelsysteem zorgt ervoor dat de drager eenvoudig is te vergrendelen.

Eveneens is de fietsendrager kantelbaar zodat je altijd nog iets uit de auto kunt pakken. De breedte van de drager is slechts 1 meter. De fiets(en) wordt geplaatst op de uitschuifbare, doorlopende wielgoten waarna de wielen worden vastgezet met riempjes die je kunt spannen. De verlichting van de drager is eveneen uitschuifbaar.

De Cykell fietsendrager is leverbaar voor twee of drie fietsen. Het laadvermogen bedraagt 60 kilo en dus ook geschikt voor elektrische fietsen.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 5537
Categorie: 
Fietsnieuws
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
fietsendrager trekhaak, fietsendrager, fietsendrager elektrische fietsen, elektrische fietsen, fietsdrager