Volg ons via
 
 
 

Fiets- en e-bike van het jaar 2013

Fiets van het Jaar 2013 en E-Bike van het Jaar 2013 | Alle lof voor Batavus San Remo en Trek TM500+

Tijdens de 26e verkiezing van de Fiets van het Jaar werden de winnende modellen bekendgemaakt. Voor de derde keer tijdens deze jaarlijkse verkiezing, georganiseerd door de RAI vereniging werd ook de E-Bike van het Jaar bekendgemaakt.

Fiets van het Jaar 2013

De Fiets van het Jaar 2013 is geworden de Batavus San Remo. Deze stadsfiets heeft een sportief frame, verende voorvork en zadelpen welke eenvoudig te verstellen is. Het lage gewicht van 19 kilo en de extra brede banden maken dat deze fiets een hoog rijcomfort garandeert. Dit topmodel uit de Batavus fabrieken is met name voor hen die een stadsfiets preveleren maar tegelijkertijd wel de voorkeur geven aan een sportieve uitstraling. De jury oordeelde vol lof over de vormgeving en overall styling van de nieuwste Batavus aanwinst.

E-Bike van het Jaar 2013

E-Bike van het Jaar 2013 is geworden de Trek TM500+. Deze e-bike is voorzien van het Bosch systeem voor elektrische fietsen welke garant staat voor betrouwbaarheid. De kabels van de fiets zijn netjes weggewerkt in het holle stuur en de jury was van oordeel dat deze e-bike sportief maar eveneens zeer comfortabel is uitgevoerd. De Trek TM500+ is voorzien van uitstekende remkwaliteiten en de rijeigenschappen van deze elektrische fiets scoren hoog.

Bron: Fietsen.123

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3770
Categorie: 
Fietsnieuws
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
e bike van het jaar, fiets van het jaar, elektrische fietsen, fiets trek, ebike, kopen fiets, fiets van het jaar, batavus san remo, trek tm500