Volg ons via
 
 
 

Aankoop elektrische fiets wordt zeker overwogen

Elektrische fiets | De 50-plusser vergelijkt en informeert voor de aankoop definitief is.

Uit onderzoek van de populaire fietswebsite www.fietsen.123.nl blijkt, dat veel 50-plussers, volgens hen zelf, nog niet toe zijn aan een elektrische fiets. Maar dat deze in de nabije toekomst zal worden aangeschaft staat voor 60 procent van de 6000 ondervraagden wel vast. De groep die 'straks' een elektrische fiets wil kopen is al aardig goed op de hoogte dankzij alle beoordelingen en testen die op internet worden gelezen. Toch blijft het advies van de fietsdealer ook van groot belang.

Elektrische fiets en gewone fiets

Naast de elektrische fiets zie je dat meer dan de helft van de eigenaren ook nog de normale fiets in bezit heeft. Men houdt er dus twee fietsen op na. De afstanden die worden afgelegd op een elektrische fiets komen overeen met de afstanden die men met een normale fiets al fietste. Meestal ligt dat rond de 40 a 50 kilometer.

Electrische fiets is duurder

Voor de aanschaf van een elektrische fiets wordt al snel 2000 tot 2500 euro uitgegeven. Voor een normale fiets telt men meestal tussen de 500 en 1000 neer. De website fietsen.123.nl heeft op haar website alle uitgebreide resultaten van het onderzoek vermeld. Je kunt ze Hier nalezen.

Bron: Fietsen.123.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 5503
Categorie: 
E-bike's - Elektrische fietsen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
koga myata elektrische fiets, elektrische fiets anwb, elektrische fiets opvoeren, gazelle elektrische fiets, elektrische fiets test