Volg ons via
 
 
 

Pechhulp gestrande fietsers Park Hoge Veluwe

Fietspech middenin Nationale Park De Hoge Veluwe | ANWB komt je helpen.

Meer dan 500.000 brengen jaarlijks een bezoek aan het Nationale Park De Hoge Veluwe. Velen van hen komen met de eigen fiets of lenen één van de 1700 gratis Witte Fietsen. Wie net een behoorlijk eind op weg is in het Park had tot nu toe een probleem wanneer men pech kreeg met de fiets. Er zat niets anders op dan een behoorlijk stuk te lopen met de fiets. 

Pechhulp

Om gestrande fietsers te helpen heeft het Nationale Park De Hoge Veluwe vanaf heden t/m november en in de vakantieperiode (juli/augustus en de herfstvakantie) samen met de ANWB een pechhulp opgezet voor gestrande fietsers. Wie nu onderweg in het Park met fietspech krijgt te maken kan een speciaal telefoonnummer bellen. Een vrijwilliger van de ANWB brengt je zo snel mogelijk een vervangende fiets en neemt de kapotte fiets mee terug. Deze wordt, terwijl jij de fietstocht kunt voortzetten, zo mogelijk gerepareerd in de Rijwielherstelplaats aan de rand van het Park.

De ANWB is voornemens om ook met andere organisaties te gaan overleggen of deze service in meer uitgestrekte natuurgebieden geboden kan worden. Voor gestrande fietsers is het een uitstekende service.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 3730
Categorie: 
Fietsnieuws
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
fietspech, pechhulp, anwb pechhulp, fietsen fietspech, fietspech onderweg, band plakken, fietstocht