Volg ons via
 
 
 

Tips aankoop elektrische fiets

Aankoop elektrische fiets | Hoe kom je tot de juiste keuze?

Overweeg je ook de aankoop van een elektrische fiets? Dan zul je na een bezoek aan de fietsdealer misschien ook even niet meer weten wat je nu het beste kunt doen. Inmiddels is het aanbod van elektrische fietsen flink uitgebreid en wil je wel graag weten welke nu het beste bij jouw past. Vrijwel alle merken zijn vertegenwoordigd op de markt van elektrische fietsen. Gazelle, Trek, Koga Myata, Sparta en Batavaus maar ook de wat minder bekende namen doen goed mee. De Flyer, Oxford en Norta zijn eveneens bekende namen in deze branche.

Zoals gezegd, er komt heel wat bij kijken wil je verzekerd zijn van een goede keuze. De batterij is wellicht een onderdeel waarover je veel informatie wilt maar ook de service en de versnellingen zijn allemaal belangrijke zaken. De Belgische consumentenorganisatie Testaankoop heeft een filmpje gemaakt hoe je tot een goede en gedegen keuze kunt komen. De video hebben we hieronder geplaatst.

Klik Hier

Bron: Fietsen.123


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 7881
Categorie: 
E-bike's - Elektrische fietsen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
elektrische fiets, e bike, ebike smart, e bike test, nieuwe fiets kopen, elektrische fiets test