Volg ons via
 
 
 

6 juni 2020 - Vael Ouwe fietsklassieker over de Veluwe

Vael Ouwe | Fiets mee over de Veluwe en steun het Goede Doel: “Stichting Ome Joop’s Tour te Arnhem".

Schrijf je in voor de 44e Vael Ouwe (www.vaelouwe.nl) en geniet van de uitdagende routes over de mooie Veluwe en de Posbank. Alle routes van deze fietsklassieker zijn dit jaar vernieuwd. De lengte van de te verrijden route bepaal jezelf. Zo is er ook een route van 50 km voor bijvoorbeeld het gezin. Ben jij een sportieve fietser die wat meer wil worden uitgedaagd dan kun je kiezen voor een route van 100 of 160 km. Laatste afstand telt mee voor het klimmersbrevet.

Fietsklassieker met allure

De Vael Ouwe ontstond 44 jaar geleden toen door de Veluwerijders op initiatief van Willem Breukink toenmalig directeur van rijwielfabriek Gazelle een mooie tocht over de Veluwe werd uitgezet. Dit werd een daverend succes. Uit het gehele land en zelfs daarbuiten kwamen de aanmeldingen binnen. De fietsklassieker de Vael Ouwe was geboren. Met een jaarlijkse deelname van rond de 2000 deelnemers. Mede vanwege de geweldige organisatie   behoort de Vael Ouwe tot een van de mooiste tochten van Nederland. 
In 2017 door NTFU erkend met het keurmerk “Extra goed geregeld”.

Wacht niet te lang en schrijf je nu in via www.vaelouwe.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 5177
Categorie: 
06 Fietsen Juni
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
kalender toertochten, fietsen in nederland, fietsen in de, fietstochten, fietsrouteplanner, fiets routes, fietsroute, route fiets