Volg ons via
 
 
 

Fietsend naar de Floriade

Honderden speciale huurfietsen staan te wachten op bezoekers aan de Floriade2012 in Venlo.

Fietsend naar de Floriade vanuit Gastregio Noord-Limburg

Honderden speciale huurfietsen staan te wachten op bezoekers aan de Floriade 2012 in Venlo, die donderdag 5 april voor het publiek is open gegaan. De Floriade-fiets is in Gastregio Noord-Limburg tijdens de wereldtuinbouwtentoonstelling bij drie grote fietsspeciaalzaken en een aantal verblijfsaccommodaties te huur. Want Noord-Limburg is immers een fietsregio bij uitstek en dit is de ideale manier om de streek te ontdekken in combinatie met een bezoek aan de Floriade.

Er zijn 8 Floriade-themaroutes samengesteld, die langs de verschillende verhuurlocaties lopen. De fietsroutes zijn uit te printen vanaf de website www.liefdevoorlimburg.nl en van de (75) iPunten in de regio. En wie een (iPhone/Android) smartphone bezit, kan de route via de gratis Liefde voor Limburg-app downloaden.

De Floriade-fiets is voor € 9,50 per dag te huur en daarbij is een gratis Fietsknooppuntenkaart inbegrepen, op vertoon van de Floriade-fietsvoucher. Die maakt het de fietsers gemakkelijk om zelf alternatieve routes te kiezen, om het afwisselende Noord-Limburgse landschap te verkennen.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2165
Categorie: 
Fietsnieuws
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
floriade, fietsroute floriade, vvv limburg, vakantie limburg, limburg, e bike, fietsroute