Volg ons via
 
 
 

ANWB E-bikebox | Routes en info voor E - bikers

ANWB E-bikebox | Routes en allerhande informatie voor e-bikers

In april 2012 kwam de ANWB tegemoet aan de wens van veel fietsers met een elektrische fiets. Speciaal voor hen is er de ANWB E-bikebox. De box bevat allerhande informatie over knooppunten en oplaadpunten maar ook leuke adresjes om even bij te komen met een kop koffie of voor een lekkere lunch onderweg. De E-bikebox box bevat verder 75 mooie fietsroutes die vooral zijn samengesteld voor fietsers met een elektrische fiets. De routes zijn dan ook iets langer dan de fietsroutes voor gewone fietsen. 

De informatie die wordt gegeven is met name voor de doelgroep senioren en de leesbaarheid en het gebruik is daar dan ook op aangepast. Alle informatie die voor e-bikers van belang is kan men vinden in deze gebruiksvriendelijke E-bikebox. De box gaat 22,95 euro kosten, leden betalen een euro minder. Via de website www.anwb.nl/webwinkel kan de box ook worden besteld.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2069
Categorie: 
E-bike's - Elektrische fietsen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
ebike, e bike, trek e bike, e bike test, elektrische fiets, e bike kopen, fietsroute ebike