Volg ons via
 
 
 

De Veel Luwe Smultour

Twee prachtige fietsroutes over de Veluwe.

Het najaar kent vaak nog wel heel mooie dagen om er met de fiets op uit te trekken. T/m 30 oktober 2011 is het nog mogelijk om al fietsend de prachtige Veluwe te verkennen. En wat deze fietstocht helemaal aantrekkelijk maakt is dat onderweg op vertoon van de routekaart ook nog geproefd kan worden van allerlei heerlijke streekproducten, afkomstig van de Veluwse bodem. De route van deze fietstocht bedraagt zo'n 30 kilometer.

De eerste Veel Luwe Smultour die plaats vond op het noordelijke gedeelte van de Veluwe was een groot succes en daarom is er nu ook een tweede fietsroute bijgekomen, de 35 kilometerlange IJsselvalleiroute. Ook tijdens deze fietstocht is het smullen op 5 verschillende afstapplaatsen. Op vertoon van de verkregen bonnen kun je ook hier proeven van heerlijke seizoensproducten. 

De fietsroutes kunnen iedere dag gefietst worden van maandag t/m zaterdag. Voor overige informatie en voor de startplaatsen kijk op: www.veelluwe.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2162
Categorie: 
Fietsroutes
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
fietsen, fietsroutes, veluwe, fietsroutenetwerk, e bike