Volg ons via
 
 
 

27 / 28 juni 2020 - HomeRide

HomeRide | Wielertocht voor Ronald McDonald Kinderfonds

In het weekend van 27 / 28  juni 2020 krijgt de uitdagende sponsortocht HomeRide zijn vervolg. Naar verwachting verschijnen er dan tientallen teams aan de start, met onder andere veel enthousiaste HomeRiders van afgelopen editie, die al hebben toegezegd weer van de partij te zijn.

HomeRide is een uniek wielerevenement dat op 27 en 28 juni 2020 voor de tiende keer plaatsvindt. Deelnemers fietsen met zelfgekozen teams 500 km in 24 uur en laten zich sponsoren voor de Huizen en vakantiehuizen. Zo zorgen we er samen voor dat families dicht bij elkaar kunnen zijn.

Je kunt de 500 kilometer tellende HomeRide in estafettevorm fietsen, maar ook als fullrider. Voor een goed teamgevoel is het mooi om te starten en te finishen met het volledige team. Naast de lange afstand is het een extra uitdaging dat je 's nachts fietst, want HomeRide wordt non-stop verreden. De zorg voor een ernstig ziek kind gaat immers ook non-stop door. Het bikkelen gedurende de nacht wordt door veel deelnemers als een bijzondere uitdaging ervaren.

Kijk voor alle informatie op: www.homeride.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 5023
Categorie: 
06 Fietsen Juni
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
fietsen, fietsroutes, fietsen in nederland, fietsen in de, fietstochten, fietsrouteplanner, fiets routes, fietsroute, route fiets