Volg ons via
 
 
 

7 Redenen om een elektrische fiets aan te schaffen

Elektrische fiets | Waarom een elektrische fiets? 7 Redenen om een e-bike aan te schaffen.

Twijfel je of je wel of niet een elektrische fiets moet aanschaffen? Waarom kiezen voor een elektrische fiets? Een elektrische fiets, ook wel e-bike genoemd, kan je leven veranderen. Of je nu een elektrische fiets voor je plezier of als je primaire vorm van vervoer gebruikt, een elektrische fiets zal je gezondheid, kracht en mobiliteit verbeteren. Een elektrische fiets is niet alleen een ander soort fiets, het is een nieuwe vorm van vervoer en persoonlijke transformatie.  

Zeven redenen om een ​​elektrische fiets te kopen
 

Gezondheid

Een elektrische fiets is een verleidelijke vorm van lichaamsbeweging. Je zult  jezelf niet hoeven te dwingen om de fiets te pakken. Het geeft je een goed gevoel. Je beweegt, maar zult geen pijn meer ervaren. Je voelt je op een e-bike ineens twee keer zo sterk als op een gewone fiets. Als je een lichamelijke handicap of probleem hebt, kan een elektrische fiets het verschil betekenen. Als je gewoon uit vorm bent, kan een elektrische fiets en gezonder gevoel betekenen.

Gemak

Een elektrische fiets is een bijzonder handige vorm van vervoer. Het is eenvoudig en snel. Je kunt gemakkelijk zelf even de stad in. Je kunt ook twee grote tassen met boodschappen dragen en alles wat je verder maar mee wilt nemen op de fiets. Een elektrische fiets kan ook gemakkelijk een kinderstoeltje of kinderkar mee vervoeren. De elektrische fiets kan dus de auto vervangen bij het doen van de boodschappen

Geld

Een elektrische fiets is waarschijnlijk goedkoper dan een lidmaatschap van de sportschool en de kosten van een auto. Voor veel mensen zal een elektrische fiets de auto vervangen, omdat je in de buurt de boodschappen kunt doen. De auto wordt minder gebruikt of kan misschien zelfs wel de deur uit. De elektrische fiets is een goedkope vorm van vervoer.

Tijd

Een elektrische fiets bespaart je tijd. Het elimineert de tijd die je besteedt aan het zoeken van een parkeerplek. Het elimineert de tijd die je wacht op de bus. Het is vaak sneller dan de bus! Files kunnen worden vermeden via de zijstraten. Of je nu in de stad woont of in een buitenwijk, een elektrische fiets is tijdbesparend, praktisch vervoer.

Heuvels

Een heuvel rijd je met een elektrische fiets gemakkelijk op. Met de kracht van de motor aangevuld met je eigen trappen, kun je comfortabel hellingen op rijden die je misschien niet eens zou uitproberen met een gewone fiets.

Parkeren

Je hoeft niet meer te betalen voor een parkeerplek en een elektrische fiets parkeer je overal. Geen gezoek meer dus naar een geschikte parkeerplaats.

Het milieu

Onze keuze van vervoer heeft een directe en ingrijpende invloed op zowel ons leven als op de wereld om ons heen. Een elektrische fiets vervuilt het milieu niet en geeft ook geen geluidsoverlast. Een elektrische fiets is een gezonde stap in de goede richting.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
3 reactie(s)
H.Taal (Gast)
Geplaatst op 22-03-2019 om 14:00

Ga op zeker , neem een damesfiets .U stapt veel gemakkelijker op en af.

Borgerder
Geplaatst op 12-05-2018 om 11:26

Bij twijfel altijd een damesmodel nemen.

stip
Geplaatst op 19-10-2014 om 11:57

ik twijvel tussen een heren of een dames model.Kan nu nog wel het been over het zadel krijgen maar wie weet of het over 1 of 2 jaar nog lukt ( ik ben 73 jaar ) Misschien weet iemand raad.

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Gast
Hits: 25687
Categorie: 
E-bike's - Elektrische fietsen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
elektrische fiets, E bike, reden elektrische fiets, fietsen, electrische fietsen, fiets kopen, test fietsen, electrische fiets test