Volg ons via
 
 
 

Meeste fietsen gestolen in Noord-Holland

Veel fietsdiefstallen vinden plaats in Noord-Holland

Inwoners van Noord Holland opgelet. Neem alle voorzorgsmaatregelen goed in acht want in deze provincie vinden de meeste fietsdiefstallen plaats. Dat blijkt uit een onderzoek van de fietsfabrikant Gazelle. Meer dan 800 mensen werden ondervraagd door het bureau Blauw. Eén op de vijf mensen in Noord Holland, is zijn fiets al meer dan drie keer kwijt geraakt terwijl dit landelijk gezien ligt op één op de tien.
 
In de meeste gevallen werd een fiets ontvreemd bij het treinstation. De provincie Drenthe komt als veiligste provincie naar voren blijkt uit het 'Fietsende Hollander-onderzoek'. Ook bleek verder dat de inwoners van Noord Holland 'veilig op de fiets' niet zo nauw nemen want ze maken ook nog de meeste overtredingen. Door rood rijden, tegen de rijrichting in fietsen of geen verlichting op de fiets, kwam ook hier het meeste voor.
 
Op 10 procent van de Nederlanders na, is iedereen in bezit van een fiets maar gemiddeld wordt er niet langer dan een kwartiertje tot een half uur per dag gebruik van gemaakt. De elektrische fiets is nog steeds erg populair en sterk in opkomst. Fietsdiefstal voorkomen blijft moeilijk, maar op slot zetten van het rijwiel is de eerste vereiste.
 
Bron: Fietsen.123

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1508
Categorie: 
Fietsnieuws
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
gestolen fiets zoeken, gestolen fiets gevonden, gestolen fiets terugvinden