Volg ons via
 
 
 

21 mei 2020 - Fietsen en wandelen op Polderdag

Polderdag | Geniet van alles dat het buitengebied te bieden heeft.

Fiets op Hemelvaartsdag (donderdag 21 mei 2020) één van de vier routes door het landelijk gebied rond de stedenring Leiden – Zoetermeer – Alphen aan den Rijn. De routes voeren je langs de prachtige natuur en historie van het platteland, zo dicht bij de stad. Onderweg bezoek je boerderijen, landgoederen en kwekerijen. De ondernemers in het buitengebied zetten speciaal op deze dag de deuren van hun bedrijf open, organiseren leuke activiteiten en serveren de lekkerste (streek)-hapjes en drankjes.

Er worden ieder jaar heel veel bijzondere activiteiten georganiseerd die een uniek kijkje bieden in het leven en werken op de boerderijen, molens en kwekerijen, en je kennis laten maken met de dieren en planten die leven in de polder. Luister naar een optreden, maak de strobalenrace mee en proef heerlijke huisgemaakte producten.

Ook voor de kinderen zijn er leuke activiteiten: oud-hollandse spelletjes, een springkussen, ponyritjes, spelen in de hooiberg en slootjessafari.

Meer info: www.landvanwijkenwouden.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 7184
Categorie: 
05 Fietsen Mei
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
fietstocht, wandeltocht, fietsen in nederland, fietsen in de, fietstochten, fietsrouteplanner