Volg ons via
 
 
 

Gratis fiets- en wandelroutes bij het AD

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Algemeen Dagblad en ANWB bundelen krachten

Met de eerste voorjaarsdagen achter de rug trekken grote hoeveelheden fietsers en wandelaars er wekelijks op uit. Volgens het CBS maken alle Nederlanders samen jaarlijks gemiddeld 35 miljoen fietstochten en 48 miljoen wandeltochten. Het AD biedt in samenwerking met de ANWB met ingang van 16 april 10 weken lang op zaterdag bij de krant een nieuwe gratis fiets- en wandelkaart aan. Trouwe lezers en losse kopers krijgen op deze manier de kans om de eigen regio uitvoerig te ontdekken.
 
Per regionale editie van het AD (AD Haagsche Courant, AD Dordrecht/Rivierenland, AD Groene Hart, AD Rotterdams Dagblad, AD Utrechts Nieuwsblad/Amersfoortse Courant) heeft de ANWB 10 fiets- en 10 wandelroutes geselecteerd. Voor de lezers van het Algemeen Dagblad is Nederland in drie regio’s opgesplitst (regio Noord-Oost, Midden-West en Zuid), zodat de direct bij de krant gevoegde routes relatief in de buurt zijn. De fiets- en wandelkaarten geven bovendien nog eens extra tips voor een dagje uit. 

Lydia Kuiterman namens het AD: ‘We hebben recentelijk onderzoek uitgevoerd naar het fiets- en wandelgedrag van onze lezers. Hieruit blijkt dat men geneigd is om vaak terug te vallen op dezelfde routes. Juist omdat wij een groot regionaal bereik hebben, zijn de geselecteerde fiets- en wandelroutes in de regio voor ons een mooi en passend cadeau aan onze trouwe lezers en losse kopers.’

Om de fiets- en wandelkaarten goed te bewaren is - speciaal voor deze actie - een verzamelbox ontworpen. De verzamelbox is met afhaalbon uit het AD voor maar € 4,95 verkrijgbaar bij de aangesloten verkooppunten Primera, Libris, Bladzijde, AKO, Van Leest en Free Record Shop.

Gratis fiets- en wandelroutes geselecteerd per regio bij het AD, 10 zaterdagen direct bij de krant vanaf 16 april t/m 18 juni.
 www.ad.nl/routes

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2757
Categorie: 
Fietsnieuws
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
fietsroute, wandelroute, ad, anwb