Volg ons via
 
 
 

Fietsroutes Gooische Vrouwen

Fietsroute Gooische Vrouwen | Groene omgeving verrast fietsliefhebbers

Het grote succes van de televisieserie en de film De Gooische Vrouwen is ook bij het Regionaal Bureau voor Toerisme Gooi & Vecht niet onopgemerkt gebleven.

Fietsliefhebbers kunnen nu kiezen uit twee dagroutes en voor de echte fans is er een tweedaagse route van 30 kilometer uitgezet. De fietsroutes "shop till she drops' geeft je de mogelijkheid om een voorbeeld te nemen aan het leven van de Gooische Vrouwen. Het Goois Toerismebureau laat weten dat ook bij hen dezelfde exclusieve winkels aanwezig zijn als in de PC Hoofdstraat. Echter, wie een armband van Cartier of een Louis Vuitton-tas te kostbaar wordt kan ook in Laren gewoon naar de HEMA, laat men weten.

Belangrijkste van de fietsroutes is wel dat deze voeren door een prachtig groene omgeving en om even bij te komen kan dat uitstekend op één van de vele terrasjes langs de routes. En wie weet wie er nog meer zit...


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 7461
Categorie: 
Fietsroutes
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
gooische vrouwen, fietsroute het gooi, gooi en vechtstreek, fietstocht, fietstocht plannen