Volg ons via
 
 
 

Standaarduitrusting voor fietser, een goed regenpak

Goed regenpak | In ons land kun je niet zonder

De fietser in ons land kan beslist niet zonder een goed regenpak. Regenpakken zijn er in allerlei soorten, maten prijzen. Een goed regenpak beschermt je tegen de wind en zorgt ervoor dat je niet afkoelt. Uiteraard het belangrijkste: droog blijven. Een duurder regenpak (ademend regenpak) heeft als voordeel dat het vaak van binnenuit vocht doorlaat.

Koop je een goedkoper regenpak dan is in veel gevallen het gebruik van de eventueel aanwezige capuchon niet altijd ideaal. Je kunt minder goed om je heen kijken, dus zie je ook minder. Bij de wat duurdere regenpakken is dit vaak wel goed. In plaats van een niet goed zittende capuchon kun je heel goed een regenkap of losse capuchon opzetten.

Om een regenpak altijd bij de hand te hebben, waar je ook bent, is het practisch als deze tot een klein pakketje kan worden opgevouwd en in de fietstas kan worden meegenomen. Regenpakken zijn er in allerlei modieuze kleuren maar wil je veilig fietsen, dus goed opvallen in het verkeer, koop dan een (felle) opvallende kleur.

Bron: ANWB


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 8898
Categorie: 
Fietsnieuws
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
regenkleding, fietskleding, poncho, regenpak fiets, regenpak action, regenkleding, buienradar