Volg ons via
 
 
 

Euregio Fiets-4-daagse Denekamp

Euregio Fietsvierdaagse | Vier dagen fietsen door het Noord-Oost Twentse landschap

Door het schitterende Noord-Oost Twentse landschap organiseert de Rijwiel Toer Club Twente (RTC Twente) in Denekamp jaarlijks in de derde week van de bouwvakvakantie (regio noord) een vier dagen durend fietsevenement.  

Uitgangspunt daarbij is de deelnemers iedere dag een weer totaal andere route aan te bieden. Dwars door de natuur, maar ook langs allerlei bezienswaardigheden in Nederland en Duitsland. Met voor elk wat wils: zowel race- als tourfietsers komen aan hun trekken. Een ding hebben die routes gemeen: ze voeren u allemaal door de mooiste natuurgebieden. Met ruim 250 leden en vele fietsspecialisten garandeert de RTC een perfecte organisatie.

De Euregio Fiets 4 daagse wordt georganiseerd vanuit Denekamp. Vier dagen lekker fietsen, maar één, twee of drie kan ook!

Vier dagen fietsen, iedere dag kunt u kiezen uit routes van 25, 40, 60 en 100 kilometer. Tot in detail georganiseerd met iedere dag gezellige controle- en pauzeplaatsen. Wilt of kunt u niet alle vier dagen meedoen? Geen probleem, u bent elke dag welkom!

Meer info: Klik Hier


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
3 reactie(s)
peter vos (Gast)
Geplaatst op 21-08-2011 om 22:33

wederom genoten van een prachtige fietsvierdaagse, vooral de wegbewijzering is fantastisch. mooie routes met leuke activiteiten onderweg en als klapstuk de dierentuin in nordhorn.de eerste stempelplaats was geen goede ervaring, maar daar is genoeg over gezegd en ik weet zeker dat jullie daar op zullen inspelen, bij leven en welzijn: tot volgend jaar

hhsbmuvnt (Gast)
Geplaatst op 10-08-2011 om 20:26

HNZoA0 , [url=http://xjvbfrqqbvja.com/]xjvbfrqqbvja[/url], [link=http://qiofzsgdztby.com/]qiofzsgdztby[/link], http://jaoourqznsgx.com/

Liberty (Gast)
Geplaatst op 05-08-2011 om 18:13

Help, I've been informed and I can't boceme ignorant.

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 16541
Categorie: 
08 Fietsen Augustus
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
euregio fietsvierdaagse, fietsen in twente, fietsen in nederland, fietsen in de, fietstochten, fietsrouteplanner, fiets routes, fietsroute, route fiets