Volg ons via
 
 
 

Met de e-bike door Zwitserland

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Fietsen door de bergen in Zwitserland. Dat is nou niet bepaald de eerste gedachte die bij je opkomt als je een tochtje wil maken. Maar sinds de komst van de e-bike is het nu ook mogelijk om de heuvels en bergen in Zwitserland, per fiets te verkennen. Zwitserland is geheel ingespeeld op de komst van de e-bike. Evenals fietsen en mountainbikes kan er in veel vakantiegebieden een e-bike worden gehuurd.

Langeafstandsfietsroutes en prachtige panoramaroutes door de Zwitserse natuur kunnen nu met de e-bike worden verkend. De organisatie Rentabike in Zwitserland verhuurd op zo'n 35 adressen e-bikes van het merk Flyer. Op veel treinstations zijn deze te vinden.

Wil je langer dan één dag huren dan is er een mogelijkheid om de fiets op een ander station weer in te leveren. Ben je in het bezit van een voordeelkaart van het Swiss Travel System dan ontvang je een korting.

Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 2507
Categorie: 
Fietsnieuws
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
electrische fiets, e bike, e bike, fiets, fietsvakantie