Volg ons via
 
 
 

5 aug 2014 - Veluwse Fietsdag

Veel activiteiten op Veluwse Fietsdag

De eerste dinsdag in augustus, 5 augustus 2014, is weer de Veluwse Fietsdag. Starten kan bij veel Veluwse VVV's. 

Bij de deelnemende VVV-vestigingen, o.a. bij de VVV Apeldoorn is op dinsdag 5 augustus voor € 3,50 een route verkrijgbaar en ontvangen de deelnemers na afloop een presentje van de VVV.  

Sinds de eerste editie neemt het aantal deelnemers gestaag toe. Reden genoeg om ook dit jaar de eerste dinsdag in augustus uit te roepen tot Veluwse Fietsdag. In samenwerking met diverse ondernemers hopen een groot aantal VVV-vestigingen op de Veluwe de 3.000 deelnemers van vorig jaar te overtreffen. 

De deelnemende VVV's zijn: 

  • Apeldoorn, Barneveld, Ede, Elburg, Elspeet, Epe, Ermelo, Garderen, Heerde, Nijkerk, Nunspeet, Otterlo, Putten, Twello en Vierhouten. 

Iedere VVV komt met eigen activiteiten rond de Veluwse fietsdag, waarbij een aantal VVV's activiteiten organiseren in het kader van een bepaald thema. De lengte van de fietsroutes ligt tussen de 35 en 40 kilometer. 

Starten is mogelijk vanaf 9.30 uur. Het presentje kan tot 16.00 uur, worden opgehaald bij de VVV-vestiging waar gestart is. Voor informatie over de route en activiteiten kunnen de deelnemers terecht bij de VVV waar zij willen starten. 

Alle informatie op: www.develuwe.nl (nieuws)


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 5331
Categorie: 
08 Fietsen Augustus
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
fietstocht veluwe, fietsen in nederland, fietsen in de, fietstochten, fietsrouteplanner, fiets routes, fietsroute, route fiets