Volg ons via
 
 
 

3 juni 2017 - Lopend vuurtje 2017

Fietstocht door het schitterende rivierenlandschap ten oosten van de Biesbosch.

Op zaterdag 3 juni 2017 organiseren we voor de elfde keer Lopend Vuurtje. Dit is een fietstocht door het schitterende rivierenlandschap ten oosten van de Biesbosch. In 2007 namen 300 mensen deel aan de fietstocht. Ongeveer 20 kerken openden dat jaar hun deuren. De afgelopen jaren is het vuurtje steeds verder uitgebreid. In 2010 was het aantal deelnemers al gegroeid tot 1000 en stond de teller van het aantal deelnemende kerken op ruim 40.

In 2007 organiseerde een groepje enthousiaste vrijwilligers voor de eerste keer een fietsdag in het Land van Heusden en Altena. Wat willen we met Lopend Vuurtje bereiken? We bieden iedereen de gelegenheid, lid of geen lid van een kerk, om kerken van binnen te bekijken en om andere mensen te ontmoeten. Dat kan omdat steeds meer kerken die dag hun deuren openen om de honderden fietsers welkom te heten. Naast het sociale en sportieve karakter van deze dag, zamelen we geld in voor een goed doel. De afgelopen vier jaar hebben we ruim 50.000,- kunnen overmaken aan verschillende goede doelen.

Meer info: www.lopendvuurtje.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 5114
Categorie: 
06 Fietsen Juni
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
lopend vuurtje, fietstocht biesbosch, fietsen in nederland, fietsen in de, fietstochten, fietsrouteplanner