Volg ons via
 
 
 

Nederland voor Vlaamse fietsers verreweg favoriet

Vlaamse fietsers gaan graag op fietsvakantie in Nederland

Meer dan 56 procent van de Vlaamse fietsers kiezen als het om een fietsvakantie gaat voor Nederland. Bijna 20 procent van de Vlamingen kiezen voor Duitsland. Dit blijkt uit een onderzoek gehouden door de website www.fietsen.123.nl.

Populaire fietsprovincies

Wanneer de Vlamingen een fietsvakantie in ons land boeken wordt met name gekozen voor de Veluwe, Zeeland en Limburg. De omgeving van de Moezel en de Eifel hebben de vooorkeur in Duitsland en de Donauradweg in Oostenrijk behaalde een vierde plaats.

Gratis fietsroutes uitprinten

Momenteel kunnen fietsliefhebbers een keus maken uit 3.396 gratis uit te printen fietsroutes op de website fietsen.123.nl. De routes zijn te vinden in Vlaanderen en in Nederland maar ook zijn fietsroutes te printen uit andere delen in de wereld. Wie een fietsroute zoekt in België kan kiezen uit meer dan 600 beschreven fietsroutes en 350 GPS-fietsroutes. Allemaal gratis te downloaden. Wie een mooie fietsroute zoekt in Nederland: de website vermeld 1.347 goed beschreven fietsroutes, 132 knooppuntfietsroutes en maar liefst 859 GPS-fietsroutes. Zo wordt het plannen van een recreatieve fietstocht in eigen land weer een stuk eenvoudiger.

Bron: Fietsen.123


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 1409
Categorie: 
Fietsnieuws
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
fietsknooppuntennetwerk, fietsroute uitprinten, fietsroute downloaden, gps fietsroute, fietstocht plannen, fiets vakantie