Volg ons via
 
 
 

29 april 2017 - Betuwse Bloesemfietstocht

Betuwse Bloesemfietstocht | Geniet van de prachtige bloeiende boomgaarden in de Betuwe

De 12e Betuwse Bloesemfietstocht is dit jaar op zaterdag 29 april 2017, georganiseerd door de serviceclub Soroptimistclub West-Betuwe. Het is een verrassende route van ongeveer 40 km door de Betuwe.  

De Bloesemfietstocht start bij het sportieve Pitch & Putt in Maurik, dat ligt temidden van pittoreske Betuwse landerijen. Op deze prachtige locatie aan het water kunt u tegen betaling een heerlijk kopje koffie of thee gebruiken. U kunt starten vanaf 9.30 tot 11.30. Over de route en sponsoring vindt u binnenkort meer informatie op onze site.

GOEDE DOELEN 2017

Dit jaar steunen wij met de opbrengst van de fietstocht twee projecten in Afrika. Het eerste project is van Stichting ISOB Amsterdam en gaat om meisjes studenten van de Liqa School. Deze meisjes krijgen hier onderdak om onderwijs te kunnen volgen. Hun ouders wonen op het platteland en zij zouden anders niet naar school kunnen.  Wij ondersteunen de inrichting van de slaapzalen. Het tweede project is van de Van Doorn Stichting en ondersteunt in Tanzania een Safe House, waar mishandelde en misbruikte vrouwen worden opgevangen en een vakopleiding krijgen. Beide bijzondere projecten waar we graag een steentje aan bijdragen.

Startpunt: Pitch & Putt, Eiland van Maurik 15, 4021 GG Maurik (Gemeente Buren)

Meer info: www.betuwsebloesemfietstocht.nl


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 11297
Categorie: 
04 Fietsen April
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
fietsroute, fietstocht, betuwse bloesem fietstocht, betuwe bloesemtocht, fietsen in de, fietsen in nederland