Volg ons via
 
 
 

Elektrische fietsen vergelijken voor aanschaf

Elektrische fietsen vergelijken voor aanschaf | Lees over de voordelen en nadelen van verschillende modellen e-bikes.

Een beetje tegenwind of al fietsend de heuvel op, met een e-bike is het een fantastische belevenis. De elektrische fiets is niet speciaal voor ouderen bedoeld, want ook de jongere generatie heeft inmiddels het gemak van de e-bike ontdekt. Hoewel aan de elektrische fiets nog een stevig prijskaartje hangt is de vraag ernaar bijzonder groot. 

Elektrische fietsen vergelijken

Maak eens een proefrit op verschillende e-bikes om ze goed te vergelijken. Op de Gazelle Orange Innergy bijvoorbeeld. Je merkt dan direct hoe stevig deze fiets op de weg ligt en hoe soepel deze fietst. Wil je weinig of juist meer trapondersteuning, dit kun je zelf eenvoudig regelen. Een andere favoriet is de Batavus Padova Easy. De prijs ligt vrijwel gelijk aan de Gazelle en de kwaliteit en het comfort komen ook overeen.

Een voordeel van de Gazelle Orange Innergy is dat deze een dichte kettingkast heeft wat minder onderhoud zal vergen. De accu van de Gazelle is daarentegen "zichtbaar" in de bagagedrager weggewerkt. Deze accu is wel uitneembaar wat het opladen weer gemakkelijker maakt.

Bij de Batavus Padova is de accu niet zichtbaar maar ook niet uitneembaar. Wanneer je deze wilt opladen zal er dus een stopcontact in de buurt moeten zijn. De elektrische fietsen, ofwel e-bikes, bieden veel voordelen en staan garant voor veel fietsplezier ondanks dat alle e-bikes in gewicht zwaarder zijn dan een normale fiets.

Probeer verschillende merken uit voordat je een E-bike aanschaft zodat je ze goed kunt vergelijken en de voordelen en nadelen van elk model op een rij kunt zetten.


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Door: Redactie
Hits: 9754
Categorie: 
E-bike's - Elektrische fietsen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer


Tags:
elektrische fietsen vergelijken, aanschaf elektrische fiets, ebike, e bike, gazelle orange innergy, batavus padova, prijsvergelijking elektrische fiets